Post by tripunrotdispca on Feb 6, 2022 16:15:22 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátor primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
Dragon Mania Legends Simulacijske igre hwf
Pekná hra. DOPORUČUJEM
Mal som to dlho ale ked som to zapol neake aktualizovať fuj
Naozaj ma tieto hry bavia,, draci sú roztomilí,, ale to množstvo reklám je šialené,, zrazu ma reklamy v strede hry mnohokrát sekli,, opravte to, inak to odinštalujem, pretože je to už žiadna zábava
Davm tomu 3 lebo ked som si to odinstaloval tak som tam nemal ten uceg
Naozaj milujem túto hru, ale uľahčilo by to, keby sme nemnožili našich drakov a potom získali tie isté vajcia, ktoré je potrebné zastaviť, ale okrem toho, že hra je úžasná
hra je naozaj zábavné a nemôžem na to povedať nič zlé, nemôže to prestať hrať zábavu pre celú rodinu
Dragon Mania Legends Simulacijske igre inw
draci pre Android
Dobrá hra, ale zrazu nútená Ads upuan yor eyz
Mám problém s aktualizovaním a pamäť nemám plne
Množstvo reklám v hrách je príliš veľa. Každé 2 minúty ďalšia reklama. Bráni mi to užiť si hru. Taká hanba.
Roztomilá hra! Milujem grafiku a dizajn! reklamy môžu byť problematické, pretože vás prenesú do obchodu s hrami zakaždým, keď zmeškáte „x“, strávili ste veľa času klikaním tam a späť. okrem toho, úžasná hra!
Milujem hru. Ale prajem si, aby ste potrebovali menej pridávania na preskakovanie vecí.
Toto je definícia hry s odplatou za výhru a tiež som prišiel o všetko kvôli aktualizácii a všetky moje údaje sú vymazané po tom, čo som v tejto hre niekoľko mesiacov pracoval
Hra NEUSTÁLE zamrzne, vývojári to vážne potrebujú opraviť. Tiež sa veľa zavrie a už sa neotvorí..zostane s dragon city a dragonvale, ktoré majú spolu svoj $hit
V hre sa píše, že prosím aktualizujte b/4, pokračuje... Nedovoľte mi aktualizovať. Odinštalujte a potom znova nainštalujte. Reštartovať... Rovnaká správa ako b/4... Aktualizácia b/4 pokračuje.
Reklamy, reklamy a reklamy každé 2 minúty. Od aktualizácie v apríli '20 je to nehrateľná hra!!! Od update-u april '20 reklamne videa kazde dve minuty, ktore sa nedaju zrusit, tym padom nehras, ale len pozeras reklamy. Otroka na pozeranie reklam zo mňa nebudem robiť. Hral som do 3,5 roka, bohuzial musel som to odinštalovať. Gameloft, hanbite sa, vy nenazranci!!!!!
Krásna a úžasná hra/krásna a úžasná hra
Tieto reklamy sú otravné a príliš časté. Mali by byť voliteľné. Takmer každú minútu dostávam inzerát.
Dragon Mania Legends Симулације dei
Je to veľa zábavy, ale od tejto aktualizácie nie všetko funguje správne, aby som nebol šťastný
Veľmi dobrý príbeh, je založený na drakoch a dobrom živote na ostrove, hoci dialógy boli dlhé, ale krátke, čo znamená, že na začiatku bolo veľa dialógov, ale celkovo celkom dobré.
Mac · Adventúry · Akčné · Pre deti · PREDOBJEDNÁVKY · RPG · Simulácia života · Simulátory · Stratégie ... Yakuza: Like a Dragon ... Sonic Mania Plus
Zoznam hier Xbox One X Enhanced | Hranie s rozlíšením ...
Zdá sa, že problém so zaseknutím na obrazovke načítania bol vyriešený, vďaka!
Bolo to celkom dobré, aj keď moja hra začala chybovať a nemohol som sa k nej pripojiť, potom som hľadal a musel som mať hry na Facebooku alebo googleplay podľa zákona. Musel som reštartovať dml a potom som mal šancu, že to reštartuje moju hru na úroveň 1. Takže by som chcel, aby mali systém, ktorý keď odinštalujete hru na tom istom telefóne a znova ju nainštalujete, budete mať rovnaký acc rovnaký postup rovnaký drak
Dragon Mania Legends Simulation jzlp
Neskutočná konina. Ale pre deti to moze byt fajn.
Je akceptovaný, ale má veľa zlých vecí. Napríklad náhle odpojenie a reklamy a intro, ktoré používalo fotoaparát na získanie drakov, tam nie je.
Zatiaľ je hra zábavná a nevyžaduje žiadne RL peniaze. Uvidíme ako to pôjde. Majú chovateľskú akciu pre draka snehovej gule a keď sa ho pokúsite rozmnožiť, nie je to možné. Dva dni na chov draka, ktorý nie je možný. Je to na hovno.
Milujem hru, ale mám problém. Po dokončení akcií ma hra začína vyhadzovať. Aj keď sa práve načíta a na niečo klikne, aplikácia sa vypne.
Nehrávam moc hry, ale táto ma naozaj chytila 😉
Zdá sa, že táto hra by bola dobrá, keby NEBOLA TAK LAGGY. Chvíľu to trvá, kým sa načíta, a vždy, keď si pozriem reklamu, aby som získal viac potravy alebo urýchlil chov/liahnutie, niekedy to ani nespracuje, že som si pozrel reklamu! Určite sklamaný, neodporúčam.
Dragon Mania Legends ব্যাজ lqf
The Tiger Igranje vlog dwj
Veľmi pekná hra a veľmi obohacujúca, stačí ak sa prihlásite do svojho účtu a dostanete zadarmo legendárnu hru a nie je to len legendárna a veľa epická veľmi zábavná hra
milujem grafiku a tiež udalosti.
... Kasíno Kvízy Náučné Preteky Simulácie Slovné hry Stolové hry Strategické Športové hry Pre deti ... Dragon Mania Legends Hodnotenie: 4,5 z 5 hviezdičiek.